Rozen

Ruime selectie aan typen rozen.
Stel hier uw selectie samen.

Door op het icoontje met de roos te klikken krijgt u een overzicht, met afbeeldingen en selectiemogelijkheden, van ons sortiment.

* Delbard

LICENTIEHOUDER DELBARD Frankrijk voor Nederland, Engeland, Scandinavië en Oost Europa.

Het betreft een met passie gekweekt sortiment van gezonde, bijzondere en sterke rozen voor een zeer ruim toepassingsgebied in de tuin, op het terras, in plantsoen en park. Het familiebedrijf Georges Delbard startte in 1935 met een winkel in Parijs en later ontstonden een kwekerij en veredelingsbedrijf. Typerend voor het sortiment: De rassen zijn overwegend geurend. Er is zelfs een extra geurende collectie.Ook is er de zeer fraaie collectie schilderrozen. Deze laatste betreft een type dat we elders niet zien en zeer de moeite waard is. Vele Delbard rozen dragen het predikaat van ‘ADR Rosen’, Onderstaand treft u een lijst van Delbard rozen, die bijzonder geëigend zijn voor het Nederlandse klimaat en omgeving; Geurende rozen, Schilderrozen, Klimrozen, Theehybriden, Floribunda en Doorbloeiende rozen.

Klik hier voor een overzicht van het Delbard-sortiment.

* Guillot

LICENTIEHOUDER GUILLOT Frankrijk voor Nederland, Scandinavië en Oost Europa.

Guillot startte de rozenactiviteiten in 1829. Vanuit die tijd is er een bekende collectie van oude, kleurrijke rozen. In het totale sortiment Guillot-rozen komen veel typen voor. Guillot heeft nu ook een grote selectie van o.a. sterke en gezonde heesterrozen ontwikkeld. Een jongere collectie betreft de collectie Generosa®. Het betreft een collectie van klassieke en moderne groorbloemige, doorbleoiende en sterk geurende rozen.


Klik hier voor een overzicht van het Guillot-sortiment.
Doorzoek onze rozen-database

* Overige soorten

Wij leveren rozen uit alle gangbare typen. Dit zijn:

Klik hier voor een overzicht van de overige rozensoorten.